Translate

maandag 12 mei 2014

Bloemenprints fleuren je kleding op


Bloemenprints op de catwalk

Bloemen geven kleur aan je outfit


Bij de lente en zomer horen vrolijke prints en kleuren.
Het leuke van de bloemenprint is dat je outfit er helemaal van opfleurt.
De fijne bloemenprints zijn samen met pasteltinten heel goed te combineren met een jeans. Zo zie je er allerminst truttig uit!

Flower power


Draag je graag jurkjes en houd je van bloemenprints? Dan kun je deze zomer je hart ophalen. De bloemenjurk kun je op vele manier dragen. Kies je voor een print met zwart erin, dan is je outfit veel minder zoet . Wil je juist wel een romantische look? Kies dan voor een kleine bloemenprint. Erg mooi te combineren met een vestje of jasje in een pasteltint zoals zalmroze of mint.
Wil je niet dat de bloemenprint je outfit teveel gaat overheersen? Kies dan voor een leuke bloemensjaal als extra accent en accessoire om net wat fleuriger voor de dag te komen.



Wil je niet al teveel opvallen? Kies dan voor een mooie gebloemde top op een spijkerbroek en combineer het met een effen jasje of vestje. Zoals op de foto.

 

Zeg het met bloemen


Ben je gek op bloemen en houd je ervan om een tikje gewaagd te kleden? Combineer dan verschillende bloemenprints met elkaar voor een super vrolijk en kleurrijk effect!