Translate

zondag 1 juni 2014

Forever 21





De Amsterdamse binnenstad stikt inmiddels van de internationale kledingwinkels en grote namen die binnenkort open gaan. Het Amerikaanse Forever 21 ging vorige maand met veel bombarie open, net als Zara-dochter Pull & Bear trouwens.



Forever21 opent eerste Nederlandse winkel

Lang verwacht en toch gekomen. Onlangs opende de eerste Nederlandse winkel van De Amerikaanse keten Forever 21 in Amsterdam.
Hier wordt nog druk gebouwd aan de Nederlandse vestiging van Forever 21. 

Aanvankelijk stond de opening op de planning voor vorig jaar. Maar met wat tegenslagen tijdens de verbouwing, liep de opening flinke vertraging op.

De nieuwe locatie van de fast fashion-keten heeft een winkeloppervlakte van meer dan 4500 vierkante meter. Naast de Forever 21 kleding en accessoires herbergt de winkel ook de
Forever 21 Contemporary lijn en de Forever 21 lingerie-en schoenenlijn.
Wat komt er nog?

Primark:
De Ierse kledinggigant vestigt zich op Damrak 70, in het voormalige C&A-complex.

Marks & Spencer:
In het najaar van 2015 gaat in het voormalige Fortisgebouw op het Rokin een gigantische winkel van het Engelse warenhuis open.

Harvey Nichols:
Er zijn gesprekken met de Engelse warenhuisketen Harvey Nichols om om begin 2015 op het Rokin te openen.



De Amsterdamse binnenstad stikt inmiddels van de internationale kledingwinkels en grote namen die binnenkort open gaan. Het Amerikaanse Forever 21 ging deze maand met veel bombarie open, net als Zara-dochter Pull & Bear trouwens.

Het vergaat de Engelsen niet slecht in Amsterdam: het Britse Primark moet eind dit jaar openen en in 2015 zullen de eveneens Britse warenhuizen Marks & Spencer en Harvey Nichols opengaan op het Rokin.