Translate

zondag 8 juni 2014



www.dressesonly.nl




Als de trends van vorig seizoen een beetje voortgaan, dan is de straatmode vooral in de zogenaamde "Vogue" stijl. Ook heel leuk voor een zomerjurk.

De lange zomerjurken in een wikkelmodel of gewoon een simpele jurk tot aan de enkels is het deze zomer helemaal. Dit mag gecombineerd worden met blok hakken.

www.wenz.nl


Stoere prints en patronen wisselen elkaar op onverwachte manieren af met een vrouwelijke, androgene of juist onverwachte stijl. Fantasie patronen maar ook de ruitjes zijn het helemaal!
Je zomerjurken van de jaren negentig zijn weer helemaal hip! Denk aan wikkeljurkjes en de superbekende “slip on” jurk.




Glanzende stoffen zien we ook vaak terug in de verschillende zomermode. Ook dus in de jurkjes en kan je print en design een andere dimensie geven.











 Kleding voor moeders.




Een veel gebruikt ontwerp van King Louie voor jurken is de V-hals met een recht onderstuk tot op de knie. Dit eenvoudige maar goed gesneden model flatteert eigenlijk elke vrouw, wat voor postuur of maat je ook hebt. Bijkomend voordeel is dat de collectie van King Louie niet kreukt en bovendien niet veel plaats inneemt. Kortom, een jurk van King Louie is het ideale kledingstuk om mee te nemen op reis. Je kunt de jurken heel fraai combineren met de vele gebreide truitjes en vestjes die ook deel uitmaken van de collectie van King Louie. Ook hier zijn de modellen eenvoudig maar van een goede snit. De handtekening van King Louie herken je aan de details: een mooie ajoursteek en bijvoorbeeld hartvormige knoopjes.  



King Louie kleding herken je aan de fraaie en originele dessins die worden gebruikt. Vlinders, bloemen, vogels, alles kan volgens de makers, zolang het maar is uitgevoerd met een mooie vormgeving en kleuren die bij je passen. Ook zijn er voor het komende seizoen mooie jurken met een stippenpatroon in de collectie opgenomen. Kijk ook op www.zalando.nl
of www.hippe-dingen.nl