Translate

woensdag 22 april 2015

Welke bikini draag ik dit jaar?


Bikini trends


Swimwearworld

b.p.c. Bonprix

De 6 belangijkste badmode trends van 2015 op een rij

transparante badmode trendDit jaar zien we veel nieuwe stoffen en materialen in de badmode terugkomen. Zo maken veel merken gebruik van elastische tule en fijne transparante stoffen. Daarmee spelen de designers. Ze geven een spannend doorkijkje waarmee een ogenschijnlijk simpele bikini of badpak ineens echt bijzonder wordt. 
Wees wel voorzichtig met dragen. Deze materialen zijn heel mooi maar ook kwetsbaarder dan gewone lycra.


 




metallic badmode glinsterWe zien deze zomer heel veel glans, glinstering en glitters terug in de badmode. Metallic stoffen, hoogglans bedrukking, parelmoer effect over de stof en kleine glitters op de stof. Natuurlijk geeft dit in de volle zon een letterlijk schitterend effect. Maar het geeft de bikini ook direct extra luxe en stijl.






surf en sportieve badmode trend
Veel merken hebben minimaal één echt sportief badpak of bikini in de collectie. Eentje waarmee je zo een surfplank op stapt, of waarin je mee kunt scuba duiken. Ze zijn wat minimalistischer van snit, hoger gesloten en er worden zelfs stoffen gebruikt uit de duik- en surfsport.







badpakken trend
Badpakken. Ze zijn terug. Wat heerlijk voor alle vrouwen die liefst wat meer bedekking dragen op het strand, maar niet meteen in een sportbadpak willen lopen. Kortom, onze badpakken voor deze zomer zijn stijlvol, vrouwelijk, exclusief en boven alles hartstikke hip.








bandjes bikini trend
Eigenlijk is het een Nederlandse vinding. De extra bandjes aan lingerie en badmode zonder echte functie, behalve dan dat ze het artikel mooier maken. Marlies Dekkers bracht deze trend letterlijk over de hele wereld en nu, zo veel jaar later, zien we allerlei variaties op het 'bandjes' thema terug in de nieuwe badmode.
Gevlochten, gedraaid, met kralen, gekruisd.....wij zien ze door alle merken collecties heen terugkomen.




string bikini trend
Jaaaa, het mag weer. De stringbikini maakt haar rentree op de stranden in Europa.

 

Broekjes worden weer hoger uitgesneden

De bikini broekjes worden weer hoger uitgesneden. 'High cut' komt weer in de mode. Miley Cyrus heeft al een aantal keren de hoog uitgesneden body's en bikini's gedragen. De 80's zijn terug in baywatch style.

Het is wel even wennen natuurlijk, maar toch is het weer een frisse nieuwe look. Vrouwelijk en sexy. Denk er om, je 'tanning lines' van de lage heup broekjes moeten wel even worden weggebruind.
Komende seizoenen verwachten we zeker nog niet dat het vertrouwde heupbroekje uit het modebeeld verdwijnt, maar het hoog uitgesneden broekje zal wel veel duidelijker zichtbaar worden in collecties en op de stranden.
high cut bikini broekjes





Bodyflirt