Translate

dinsdag 6 mei 2014

Populairste spijkerbroek merken

  • Wist je dat Nederland leider is in de spijkerbroekenmarkt?
  •  Grote merken als G-star, Scotch &Soda en J.C. Rags komen van Hollandse bodem! Dat de spijkerbroek 'ontdekt' werd in 1873.
  • In Nederland elk jaar 15 miljoen spijkerbroeken worden verkocht?
  • De spijkerbroek het populairste kledingstuk is?
  • Een spijkerbroek is oorspronkelijk ontwikkeld voor boeren en werklui? Ze hadden namelijk behoeften aan een sterke jeans.
Een spijkerbroek is een van de meest handige kledingstukken die je in je kast kunt hebben. Een jeans past overal bij en de meeste mensen vinden het ook nog eens lekker zitten. Waarschijnlijk weet je wel dat er heel veel soorten jeans zijn. Een van de populairste jeans soorten op dit moment is de skinny jeans. Het is een strakke spijkerbroek die makkelijk te combineren is. Je figuur is goed te zien in deze broek.

Dit is dan ook een van de redenen waarom vrouwen ze zo vaak dragen. Ook de mannen vinden de broeken mooi bij vrouwen. Er zijn zo veel kledingstukken of trends die vrouwen heel erg mooi vinden maar de mannen afschuwelijk. Een skinny jeans is daarom wel zo fijn.


www.zara.nl

Er zitten natuurlijk wel veel voordelen aan een skinny, maar ook een paar nadelen. Je moet erg goed opletten of de broek wel past bij je figuur. De broek moet je mooier maken, en niet lelijk. Het is niet de bedoeling dat je op een worst gaat lijken en je helemaal in je broek moet persen. Je lijkt op deze manier alleen maar dikker dan je in werkelijkheid bent.

Dus, neem gewoon een goede maat en pas de broek van te voren in de winkel. Sommige broeken lopen nog uit als je ze een tijdje gedragen hebt, dus je hoeft ook weer niet een hele grote maat te kopen. Dan is het ook geen skinny jeans meer…


wehkamp.nl

Er zijn veel varianten spijkerbroeken, maar er zijn natuurlijk verschillende soorten skinny jeans. Zo zijn er lage skinny jeans, maar ook hele hoge skinny jeans.  Je kunt er ook nog eens super veel verschillende soorten schoenen bij aan! Hakken, laarzen, sneakers of slippers. Bijna elke schoen past wel bij een skinny jeans.



Duurzame jeans & spijkerbroek merken: zie hieronder hoe de meest populaire jeans & spijkerbroek merken scoren op onze duurzaamheids criteria. Deze criteria omvatten duurzaamheids-kwesties zoals kinderarbeid, eerlijke lonen voor arbeiders, het verbod op zandstralen, het gebruik van biologisch katoen, het uitbannen van giftige stoffen en het beperken van CO2 emissies.

20 merken gevonden van boven naar beneden:

Mud Jeans

Nudie Jeans

G-Star

Cheap Monday

Kuyichi

Levi's

ONLY

Chasin'

Mustang

Lee
Wrangler

Cast Iron

Vanguard

Tripper Jeans

PME Legend

Vingino

Circle of Trust

Meltin' Pot

Guess

Cars Jeans