Translate

zaterdag 21 februari 2015

Primark sport mode 2015


Workout: New year, new you!

Het nieuwe jaar is begonnen en er is geen beter moment om aan je gezondheid te werken dan nu. Een fitter, beter, sterker 2015. Gelukkig voor jou, helpt Primark je een handje, zodat je er goed uit ziet in de sportschool met een prachtige nieuwe workout collectie.
Korte top €6, legging €9
Of je nou een yoga meisje bent, een liefhebber van pilates of graag een marathon rent, we hebben alles dat je nodig hebt voor het komende sport seizoen. Van leggings tot ren shorts, van BH tops tot hemdjes en van gympen tot sokken…
GemĂȘleerd grijs, neon gele accenten en monochrome outfits markeren het modebeeld voor sportkleding. Ook zwart, poederroze en lichtgrijs zijn heel erg trendy. Dus mix&match zoals je wilt! Zeg niet dat we niet goed voor je zorgen!
Wie zegt dat je er niet modieus uit mag zien tijdens het sporten? Wij niet. Wij geloven er absoluut in dat je ook in je sportkleding nog stijl punten kan verdienen. De nieuwe sport collectie van Primark is zowel functioneel als trendy… dus je hebt echt geen excuus om niet te gaan sporten!

Dames, klaar voor de start, AF!

Korte top €5, legging €9
Jack €14, legging €9
Hemd €5, korte legging €9, pet €4
Gympen €13
Sport BH €6, short €5, gympen €13, 3 pak sportsokken €3
Naadloos hemd €5
Naadloos hemd €5, korte legging €7
Korte top €4