Translate

zaterdag 11 juli 2015

Dresses only...


€ 71,95


Een onmisbare klassieker: de kanten jurk. Jurk Isabelle van SRNDPTY valt tot op de knie en is gemaakt van een heerlijk zachte, elastische stof. De mouwen zijn kort –perfect voor het zomerseizoen – en de ronde hals zorgt voor een vrouwelijke touch. Super chic is de koningsblauwe kleur van deze beauty. Het elastische kant contrasteert licht met de onderjurk, wat zorgt voor een speels en opvallend effect. Draag dit jurkje naar kantoor of kies juist voor een romantische bruiloftslook: met dit veelzijdige exemplaar kan het allemaal.

Dit jurkje is net als de gehele SRNDPTY collectie onder strenge controle en goede (arbeids)omstandigheden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Jurk Isabel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Maatadvies

De maten van deze feestelijke jurk met kant van SRNDPTY vallen normaal. De lengte gemeten vanaf de schouderlijn bij maat 34 is 100 cm. Ben je 1.70 meter lang? Dan valt de jurk op de knie. Hulp nodig bij het kiezen van de maat?

Materiaal

90% Polyamide, 10% Elastane Voering: 95% Viscose, 5% Elastane

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
€ 55,95

Dit tropisch gebloemde zomerjurkje SRNDPTY mag dan ook niet in jouw kast ontbreken! De knielange jurk is gemaakt van een heerlijke jersey stof. De jurk heeft dunne bandjes en een ronde hals. Je figuur wordt mooi benadrukt door de plooitjes onder de borst, aan de voorzijde van de jurk. Jurk Robyn is eindeloos te combineren. Draag hem met slippers en een grote hoed naar het strand, maar bijvoorbeeld ook met een beige blazer en ballerina’s naar je werk. Een echte must have!

Maatadvies

De maten van deze zomerjurk van SRNDPTY normaal. De lengte van de jurk is 98 cm bij maat 36. Deze jurk is doorgepast op een model van 1.70 meter. De jurk valt dan iets boven de knie. Hulp nodig bij het kiezen van de maat?

Materiaal

95% Viscose, 5% Elastane

Voor meer jurkjes kijk op www.dressesonly.nl