Translate

zondag 15 november 2015

Ralph Lauren wintermode 2016



Lauren Ralph Lauren Kleding
In 1968 introduceerde Lauren zijn eerste mannencollectie waarna in 1971 de eerste collectie Lauren Ralph Lauren dameskleding collectie ontstond. Naast de mode is het bedrijf ook actief in de productie van interieurspullen, verf, meubels en heeft het een eigen restaurant in Chicago.

Met meer dan 155 winkels wereldwijd en meer dan 3000 werknemers is Ralph Lauren uitgegroeid tot één van de grootste merken ter wereld en verkoopt het voor meer dan 5 miljard per jaar.
 

Ralph Lauren staat voor het verzorgen van producten van de hoogste kwaliteit. het merk tracht een eigen wereld te creëren waarin een ieder wordt uitgenodigd om onderdeel te zijn van deze droom. De Lauren Ralph Lauren dameskleding staat voor een lifestyle die een geheel eigen verhaal vertelt. Voor het merk bestaan er geen grenzen en men is dan altijd op zoek naar nieuwe creaties en nieuwe manieren om te kunnen blijven innoveren.

De collectie Lauren Ralph Lauren dameskleding bestaat uit talloze modellen, van t-shirts, rokjes, jurkjes, badjassen tot overhemden. Voor nagenoeg iedere gelegenheid biedt de Ralph Lauren dameskleding de ultieme oplossing. Het merk is zich te allen tijde bewust van de mode en weet er daardoor altijd voor te zorgen dat jij er volgens de laatste trends bijloopt.

Laat jouw unieke persoonlijke stijl zien met de Lauren Ralph Lauren dameskleding die te combineren is met vrijwel iedere outfit. Leef je droom in de wereld van Lauren Ralph Lauren vertel jouw eigen verhaal aan de rest van de wereld.
Gemakkelijk online bestellen oa bij www.zalando.nl